Руската съдийка Екатерина Костюнина отдавна е определяна като най-красивата в

...
Руската съдийка Екатерина Костюнина отдавна е определяна като най-красивата в
Коментари Харесай

Най-секси съдийката в Русия, родена сред ледовете в Сибир

Руската съдийка Екатерина Костюнина от дълго време е определяна като най-красивата в специалността и не е мъчно да разберете за какво.

Родена в сибирския град Красноярск, Костюнина свири в полупрофесионалната съветска лига.

Преди да се реалокира в Москва и да стартира със съдийството, хубавицата рита за локалния Педагогически университет в Красноярск.

Въпреки че тимът от родния  град - Енисей, играе във втората дивизия на съветския футбол, съдийката е пламенна негова фенка.

Като дребна Костюнина се занимава с танци, само че на 12 години взема решение да обуе футболните обувки и да стартира да гони топката дружно с момчетата от класа си.

Решава, че съдийството е единственото нещо, което желае да прави, и мечтае един ден да бъде асистент на международно състезание.

22-годишната рускиня е извънредно дейна в обществените мрежи, а след огромното внимание, което  се обръща в Русия, към този момент има съвсем 100 000 почитатели в Instagram.

И Костюнина не разочарова нито един от тях със фотосите, които разгласява.

Рускинята обаче не желае да бъде обсъждана единствено като секссимвол. Костюнина споделя, че е извънредно мъчно да поддържа съвършената форма, която  е нужна за съдийството, а и не изкарва задоволително пари от специалността.

Затова разкри, че има проект да стартира футболно предаване, което да се излъчва в Youtube.

„ Имам нови цели в живота. Все още обичам футбола и съдийството, само че имам проекти за нови планове, свързани със спорта “, разкри Костюнина.

Ще забележим до каква степен ще стигне. Да се надяваме допустимо най-далеч. А и сигурно ще станем почитатели на бъдещия  проект.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР