Руската национална гвардия, известна още като Росгвардия, ще инкорпорира три

...
Руската национална гвардия, известна още като Росгвардия, ще инкорпорира три
Коментари Харесай

Щурмови отряди на „Вагнер“ ще станат част от Росгвардия

Руската национална армия, известна още като Росгвардия, ще инкорпорира три някогашни щурмови отряда " Вагнер " в първото си формирование от доброволчески корпус, заяви „ Гардиън “.

Британското министерство на защитата заяви, че на 25 декември предходната година съветският президент Владимир Путин е подписал закон, с който позволява на съветската национална армия да образува свои доброволчески формирования. Росгвардията постоянно е наричана " частната войска " на Путин.

" Росгвардия евентуално ще изпрати новите си доброволчески отряди в Украйна и Африка. Росгвардия предлага на доброволците шестмесечни контракти за работа в Украйна и деветмесечни контракти за работа в Африка “, се споделя в известието на министерството.

Включването на някогашните щурмови отряди на " Вагнер " в доброволческия корпус на Росгвардия с огромна възможност демонстрира, че частната военна компания е била сполучливо подчинена на Росгвардия, което усилва командването и контрола на съветската страна върху групата на Вагнер./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР