Руската компания „Лукойл“ през първото полугодие на 2019 г. е

...
Руската компания „Лукойл“ през първото полугодие на 2019 г. е
Коментари Харесай

„Лукойл“ е увеличил добива на петрол с 1,3 % през първото полугодие


Руската компания „ Лукойл “ през първото полугодие на 2019 година е нараснала добива на нефт с 1,3 % спрямо аналогичния интервал на предходната година – до 43,37 млн. тона.

Добивът на нефт, без да се има поради плана „ Западна Курна 2 “ в Ирак се е нараснал също с 1,3 % - до 42,598 млн. тона. Добивът на въглеводороди за отчетния интервал е повишен с 2,8 % - до 2,352 млн. барела дневно.

„ Ръстът на добива на въглеводороди е обвързван главно с развиването на газовите планове в Узбекистан, също по този начин и с нарастването на добива на петрол в Русия заради измененията на параметрите на външните ограничавания във връзка с количествата за рандеман от съветските компании “, се споделя в известие на съветската компания.

През второто тримесечие на 2019 година добива на нефт приблизително на ден е бил въпреки всичко с 0,6 % под равнището от първото тримесечие на 2019 година, което по данни на компанията се дължи на външните ограничавания на добива за съветските компании.

Добивът на газ през първото полугодие е повишен със 7,6 % - до 17,35 млрд.куб м. Увеличението на газ се дължи главно на развиването на плановете в Узбекистан.

За шестте месеца равнището на преправка на нефт от групата „ Лукойл “ е 33,5 млн. тона, което е с 2% повече от шестте месеца на 2018 година През второто тримесечие на 2019 година размерът на приблизително дневна преправка на практика не се трансформира спрямо първото тримесечие на 2019 година
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР