Руската хакерска група KillNet, която в събота започна атака на

...
Руската хакерска група KillNet, която в събота започна атака на
Коментари Харесай

Гешев: Заплахите няма да ни спрат да работим

Руската хакерска група KillNet, която в събота стартира офанзива на уеб страниците на български държавни институции, набеляза като своя лична цел основния прокурор Иван Гешев, заяви „ 24 часа “ преди минути. Изданието е потърсило за коментар обвинител №1. Ето и неговите думи:

„ Българската прокуратура е част от българската страна и ние пазиме националните ползи и ползите нашите евроатлантически сътрудници и е „ обикновено “ да има реакция. Това няма да ни спре да продължим да работим в полза на България и българските жители “, разяснява основният прокурор.
  Снимка: 24 часа
„ Много забавно съответствува това, че има опасност от страна на жители на Руската федерация против българската прокуратура и основния прокурор, а от друга – прокуратурата и основният прокурор са подложени на политически офанзиви повече от две години. Надявам се това съвпадане да е инцидентно, само че към този момент стартира да става притеснително “, означи Гешев. И в тази връзка добави, че доста забавно било какво мисли по въпроса Христо Иванов. (съпредседателят на Демократична България – б.р. )
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР