Руската федерация вече няма да участва в работата на Съвета

...
Руската федерация вече няма да участва в работата на Съвета
Коментари Харесай

Москва: Русия вече няма да участва в работата на Съвета на Европа

Руската федерация към този момент няма да взе участие в работата на Съвета на Европа, защото вражески за Русия страни от Европейски Съюз и НАТО злоупотребяват с безспорното си болшинство в Комитета на министрите комитет на Съвета и не престават курса към " разрушение на Съвета на Европа и общото хуманитарно-правно пространство в Европа ". Това се споделя в публикувано през днешния ден изказване на съветското външно министерство, предадоха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Русия няма да взе участие в дейностите на НАТО и на чинно идващия алианса Европейски Съюз, които " трансформират най-старата европейска организация в следващата площадка за заклинания на тематика западното предимство и за самолюбуване ", прибавя министерството.

Русия няма желание да се помирява с вредителските дейности на груповия Запад, който насажда " ред, учреден на правила ", за той да размени интернационалното право, потъпквано от Съединени американски щати и техните спътници, се споделя в документа.

От прекомерно значима интернационална площадка за пълноправен разговор Съветът на Европа от дълго време се е трансформирал в марионетна конструкция, употребена за разпространяване на върла русофобия. Тук не става дума за никакъв разговор, съобщи през днешния ден в Телеграм зам.-председателят на Държавната дума и глава на съветската делегация в ПАСЕ Пьотър Толстой.

" Натрапването на ЛГБТ полезности, опитите за рушене на институцията семейство на междудържавно равнище " не дават отговор на ползите на Русия, сподели той. " Русия въобще не се вписва в тяхната картина на света, ние в никакъв случай няма да приемем западните полезности ", увери съветският общественик.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР