Руската армия едва ли ще е увеличила достатъчно запасите си

...
Руската армия едва ли ще е увеличила достатъчно запасите си
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия няма боеприпаси за настъпление

Руската войска надали ще е нараснала задоволително запасите си от артилерийски муниции, с цел да поддържа широкомащабни настъпателни интервенции в Украйна. Това се споделя в сводката на английското разузнаване, оповестена в събота от английското министерство на защитата в Туитър, предава Укринформ .

В обзора се отбелязва, че от октомври съветските войски са подсилили частите си в Украйна с десетки хиляди резервисти, което им е разрешило да решат казуса с острия дефицит на персонален състав. Въпреки това дефицитът на муниции остава основен ограничителен фактор в съветските офанзиви.

Британското разузнаване счита, че заради същата причина, заради ограничавания брой крилати ракети, Русия евентуално е лимитирала ракетните удари с огромен обхват против украинската гражданска инфраструктура до към един път седмично.

" Уязвимостта на настоящия действен проект на Русия е, че даже елементарното поддържане на отбранителни интервенции по дългата й фронтова линия изисква забележителен всекидневен разход на снаряди и ракети “, се отбелязва в резюмето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР