Руска рулетка е в условията на вълна на епидемията, ако

...
Руска рулетка е в условията на вълна на епидемията, ако
Коментари Харесай

Председателят на БЛС: Ако не сте изкарали К-19 е руска рулетка да излизате навън и да се срещате с хора

Руска рулетка е в изискванията на вълна на епидемията, в случай че не си боледувал, в този момент да излизаш и да контактуваш с доста хора. Това сподели в „ Денят стартира “ ръководителят на Българския лекарски съюз  доктор Иван Маджаров.

Той акцентира, че прекъсването на плановите интервенции има не толкоз противоепидемична цел, едвам обезпечи личен състав, „ изключително реаниматори за грижата, която би трябвало да се даде на Коронавирус болните “.

Д-р Маджаров акцентира, че няма дефицит на кревати. „ Трябва да сме въпреки всичко безапелационни, че сега не следим това, което виждахме измежду сътрудниците – този боязън, комплициране, на някои места отводи да се преструктурират “, сподели ръководителят на БЛС. Той прикани в персонален проект всеки да се съобрази с заплахата за своето здраве.

Д-р Маджаров сподели, че няма лечебно вещество, което да няма никакви странични резултати. „ При нас постоянно се преглеждат нещата по този начин – претеглят се изгодите по отношение на рисковете и в случай че един препарат е с минимални евентуални опасности на фона на големите изгоди, които се чакат от него – той се ползва “, съобщи той.

„ Няма лечебно вещество, което да няма никакви странични резултати. Всеки пациент и доктор е задължен да оповестява за нежелани реакции след банкет на обещано лекарство. Има органи, които събират тази информация и преценяват. Ако ние продължим по този метод, всеки един подобен индивидуален случай да е мотив за прекъсване на имунизацията, ние ще се имунизираме 10 години “, съобщи ръководителят на БЛС.

По думите му прекъсването на имунизацията с „ Астра Зенека “ не е решение, основано на науката, а е по-скоро под натиска на публичното мнение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР