Русия заяви, че одобрението на американските законодатели на новата военна

...
Русия заяви, че одобрението на американските законодатели на новата военна
Коментари Харесай

Захарова: Все по-дълбокото навлизане на Вашингтон в хибридната война срещу Русия ще се превърне в унизително фиаско за САЩ като това във Виетнам и Афганистан"

Русия съобщи, че утвърждението на американските законодатели на новата военна помощ в размер на 60,84 милиарда $ за Украйна демонстрира, че Вашингтон навлиза все по-дълбоко в хибридна война с Русия, която ще приключи с оскърбление като това във Виетнам или Афганистан, оповестява " Ройтерс ".

Руската инвазия в Украйна през 2022 година провокира най-тежката рецесия в връзките сред Русия и Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година

Вчера Камарата на представителите на Съединени американски щати одобри с необятна двупартийна поддръжка законодателен пакет на стойност 95 милиарда $, предоставящ помощ за сигурността на Украйна, Израел и Тайван. Това се случи макар твърдите възражения на някои републиканци.

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова уточни, че е ясно, че Съединените щати желаят Украйна " да се бие до последния украинец ", в това число с офанзиви против съветска суверенна територия и цивилни.

" Все по-дълбокото нахлуване на Вашингтон в хибридната война против Русия ще се трансформира в такова гръмко и унизително крушение за Съединени американски щати като това във Виетнам и Афганистан ", предизвести тя.

По нейни думи елементарните украинци са били " водени принудително на заколение като " пушечно месо ", само че Съединените щати към този момент не залагат на украинска победа против Русия.

Западните водачи и Украйна показаха войната в Украйна като присвояване на земя в имперски жанр, което демонстрира, че постсъветска Русия е една от двете най-големи национални страни закани за световната непоклатимост, наред с Китай.

От своя страна Путин показва войната като част от доста по-голяма битка със Съединените щати, които съгласно него са пренебрегнали ползите на Москва след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики през 1991 година и по-късно са заговорили да разцепят Русия и да заграбят нейните естествени запаси.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР