Русия загуби от Австрия с 0:1 в предпоследната си контрола

...
Русия загуби от Австрия с 0:1 в предпоследната си контрола
Коментари Харесай

Руснаците трагични в навечерието на Мондиал 2018, Игнашевич подобри рекорд на Лев Яшин

Русия загуби от Австрия с 0:1 в предпоследната си контрола преди старта на Мондиал 2018, на който страната е хазаин. Тимът на Станислав Черчесов изигра доста слаб мач в Инсбрук и не насочи нито един прецизен удар към вратата на противника. Домакините стигнаха до триумфа с гол на Александро Шопф в 28-ата минута, само че направиха и няколко съществени пропуща, а Игор Акинфеев беше най-хубавият футболист на Сборная.

На трибуните на стадион “Тиволи Ной” присъстваше и мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. Португалецът наблюдаваше изявите на Марко Арнаутович, който желае да притегли на “Олд Трафорд”. Нападателят на Уест Хам асистира за попадението на Шопф.

#АвстрияРоссия Ужасная статистика сборной Россииhttps://t.co/kTZ9LJWMk1 pic.twitter.com/aAQCtQQoB3
— Спорт-Экспресс (@sportexpress) 30 май 2018 година
Единствената позитивна вест за руснаците от дуела е обвързвана с ветерана Сергей Игнашевич. Защитникът на ЦСКА (Москва) се съгласи да се завърне в отбора за международното състезание, а през днешния ден усъвършенства върха на легендата Лев Яшин за най-възрастен футболист в историята на националния тим. Яшин записа последния си мач за Съюз на съветските социалистически републики на 37 години и 267 дни, а Игнашевич, който дебютира за Русия през 2002 година, е навръх 38 години и 320 дни.

Отборът на Черчесов към този момент няма победа в 6 следващи мача, а последните три загуби. За последно Сборная реализира победа през октомври предходната година против Южна Корея (2:1). През 2018-а руснаците означиха единствено един гол в дуелите с Бразилия, Франция и Австрия.
АВСТРИЯ - РУСИЯ 1:0
1:0 А. Шопф (28)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР