Русия взе решение да се съсредоточи върху намаляването на добива

...
Русия взе решение да се съсредоточи върху намаляването на добива
Коментари Харесай

Русия намалява добива и износа на петрол с 471 000 барела до края на юни

Русия взе решение да се концентрира върху намаляването на добива на нефт, а не върху ограничение на износа през второто тримесечие, с цел да разпредели отмерено съкращенията на производството с другите страни членки от формата ОПЕК +. Това  заяви вицепремиерът Александър Новак, оповестява Ройтерс.

Москва разгласи, че ще понижи добива и износа на нефт с спомагателни 471 000 барела дневно през второто тримесечие в съгласуваност с някои страни, участващи в ОПЕК +. Новак също сподели пред кореспонденти, че съветските петролни компании ще понижат производството съразмерно на техния дял от общия рандеман на нефт в страната.

Русия възнамерява последователно да облекчи съкращенията на износа, като през април тя ще понижи производството с спомагателни 350 хиляди барела дневно, до момента в който износът ще бъде понижен със 121 хиляди барела дневно. През май спомагателното понижение на производството ще бъде с 400 хиляди барела дневно, а износът ще бъде понижен със 71 хиляди барела дневно. През юни всички спомагателни съкращения ще бъдат свърани единствено с петролния рандеман, показва Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР