Русия вече е обект на безпрецедентни санкции и е съвсем

...
Русия вече е обект на безпрецедентни санкции и е съвсем
Коментари Харесай

Алина Кабаева - предполагаемата първа дама на Русия

Русия към този момент е обект на невиждани наказания и е напълно допустимо скоро вниманието на ЕС да се насочи и към Алина Кабаева - някогашната олимпийска гимнастичка, която се трансформира в медиен началник с позиции в политиката на Русия. Ако слуховете са правилни, точно тя е дамата до Владимир Путин. Смята се също, че е и майка на негови деца.

Санкциите, наложени над Русия, са предопределени да санкционират най-близките до Путин - олигарсите, политиците и другите длъжностни лица, за които се твърди, че са се възползвали от близостта си с президента. Миналия месец Съединени американски щати и Обединеното кралство постановиха наказания на дъщерите му от брака с Людмила - Мария Воронцова, на 36 години, и Катерина Тихонова, на 35 години. 

Досега Алина Кабаева съумява да се избави, макар че статусът й на близка до Путин е регистриран, написа BBC. Но тя вероятно предвижда, че ще бъде идната под прицел, откакто онлайн петиция през март изискваше изпъждане от местожителството й в Швейцария.

Източници потвърдиха пред английската медия, че Алина е в последния лист с лица, които би трябвало да бъдат глобени от Европейски Съюз. Според Агенция Франс Прес тя ще бъде цел поради присъединяване си в разпространяването на кремълската агитация и за това, че е " тясно обвързвана " с 69-годишния президент на Русия. Проектодокументът не я показва като негова партньорка, а Европейски Съюз към момента не е подписал публично предлагането.

Тайният живот на Владимир Путин

Руският водач постоянно е бил мощно загадъчен и постоянно категорично е отричал връзката си с Алина Кабаева.

През 2008 година вестник " Московски корреспондент " оповестява, че Путин възнамерява да се разведе със брачната половинка си Людмила и да се ожени за Алина. И двамата отхвърлят, само че скоро по-късно управляващите закриват вестника, а като публична причина за банкрута са посочени " финансови усложнения ". Путин и Людмила обявяват раздялата си пет години по-късно.

Докато съветският президент отхвърля, че е обвързван с Кабаева, тя минава от сполучлива спортна кариера към също толкоз сполучлива кариера в политиката.

Избраната от нея дисциплинираност е художествената гимнастика, а в своя пик обичаната гимнастичка на Путин твърди, че е най-хубавата в света. Тя е водеща изпълнителка в тима, който доминира в този спорт - Русия завоюва всеки олимпийски златен орден от 2000-2016 година

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Alina Kabaeva (@alina_kabaeva_fan)

Най-гъвкавата жена на Русия

Родена през 1983 година, Алина стартира да се занимава с художествена гимнастика още като четиригодишна. Нейната треньорка Ирина Винер споделя: " Не можех да допускам на очите си, когато я видях за първи път. Момичето има рядката композиция от две качества, които са от решаващо значение в художествената гимнастика - еластичност и сръчност. "

По-късно Кабаева ще стане известна като " най-гъвкавата жена на Русия ".

Тя прави своя интернационален дебют през 1996 година, само че излиза на напред във времето по-късно, когато става изненадваща победителка на Европейското състезание през 1998 година Тогава е едвам на 15 години, а всички останали от отбора са по-големи от нея, написа South China Morning Post. Още на идната година печели купата наново. 

На Олимпийските игри в Сидни през 2000 година необикновена неточност с обръча й коства скъпо и тя съумява да стигне единствено до бронз в многобоя. Четири години по-късно, в Атина, Алина се справя по-добре, като взема златото за Русия.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Alina Kabaeva (@alina_kabaeva_fan)

До момента на отдръпването си от спорта тя печели 18 медала от Световно състезание и 25 медала от Европейско състезание в допълнение към олимпийските трофеи. Любопитна детайлност е, че сходно на други съветски спортисти, допингът не е непознат за Кабаева, заради което тя губи медалите си на съревнование през 2001 година, откакто дава позитивна проба за неразрешено вещество.

Прокремълска пропаганда

Успешната гимнастичка елементарно се пренасочва към политиката, заемайки място в долната камара на съветския парламент от 2007-2014 година с ръководещата партия " Единна Русия ", само че упоритостите й не се изчерпват с това. 

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР