Русия, въпреки усилията на опонентите, несъмнено ще постигне целите си

...
Русия, въпреки усилията на опонентите, несъмнено ще постигне целите си
Коментари Харесай

Путин: Русия несъмнено ще постигне целите си в Украйна

Русия, макар напъните на съперниците, безспорно ще реализира задачите си в " специфична военна интервенция ". Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин в петък на среща с майките на военнослужещи, воюващи в Украйна, предава ТАСС.

" (Противниците на Русия) в последна сметка се пробват да реализират задачите си. А ние би трябвало да реализираме нашите лични. И ние ще ги реализираме без подозрение ", е подчертал Путин.

Той е добавил, че съперниците на Русия действат на осведомителното поле, насърчавайки хората към деструктивни дейности, " пробват се да обезценят благородния подтик за отбрана на хората в Донбас, Запорожие, Херсон ".

" В осведомителната сфера също има съперник - когато казваш, че се опитваш да убедиш някого в нещо, вкарваш някаква погрешна информация, караш го да предприеме някакви дейности. Какви дейности провокират? Предизвикват деструктивни дейности, които заличават, дискредитират това, за което умря Вашият наследник ", споделя Путин, обръщайки се към майката на старши лейтенант, умрял по време на военните дейности. " Затова се прави всичко това: да се обезцени това, което вършат нашите момчета и да се обезцени нашият, съгласно мен, доста доблестен подтик да защитим нашия народ в Донбас, Запорожие, Херсон, " е обяснил съветският президент.

В рамките на същата среща той съобщи, че е " станало ясно ", че Донбас е трябвало да бъдер анексиран по-рано.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР