Русия в крайна сметка ще бъде принудена да прекрати войната

...
Русия в крайна сметка ще бъде принудена да прекрати войната
Коментари Харесай

Кулеба: Русия ще бъде принудена да отстъпи

Русия в последна сметка ще бъде принудена да приключи войната си в Украйна, декларира през днешния ден в украинският външен министър Дмитро Кулеба.

" Путин се преструва, че не е обиден от събитията с съветската стопанска система - споделя Кулеба. - Какво въздейства на Путин? Сега това е най-голямата конспирация в дипломацията. Всеки ден беседвам с няколко министри, в това число тези на страни, за които се счита, че като щракнат с пръст и незабавно светът се обръща с главата надолу. И с всички тях обсъждаме този въпрос: какво може да повлияе на Путин? Никой няма прецизен отговор. Някой споделя - икономическият колапс на Русия, някой - Китай, някой - най-близките олигарси би трябвало да дойдат при него и да кажат: „ Володя, не може повече да се живее по този начин “.

" Има ясно схващане на един елементарен факт, че поради закононарушението експанзия, което Русия е направила, и военните закононарушения, които прави в Украйна, тази война би трябвало да бъде спряна с всевъзможни старания - продължава украинският външен министър. - И тези старания са ориентирани към три области: оръжия за Украйна, наказания против Русия и финансова поддръжка за Украйна. Ако всички тези три детайла са налице, ние по един или различен метод ще доведем обстановката до точката, в която Русия ще бъде принудена да спре тази война ".

Очаквайте детайлности.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР