Русия успешно тества най-новите си хиперзвукови, крилати и балистични ракети

...
Русия успешно тества най-новите си хиперзвукови, крилати и балистични ракети
Коментари Харесай

Русия успешно тества ракети, докато Западът я плаши със санкции

Русия сполучливо тества най-новите си хиперзвукови, крилати и балистични ракети с благоприятни условия за нуклеарни бойни глави, оповестява " Франс прес ", базирайки се на изказване на Кремъл.

Плановите учения се случват на фона на

От съветското държавно управление показват, че всички ракети са поразили задачите си, потвърждавайки заложените им характерности.

Вса взели участие също бомбардировачи Т1-95 и подводници.

Началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Русия Валери Герасимов изясни на президента Владимир Путин, че главната цел на ученията е отработването на дейности от стратегическите настъпателни сили по " нанасяне на обезпечено проваляне на съперника ".

Руският държавен глава наблюдава ученията от ситуационната зала в Кремъл дружно с гостуващия му беларуски сътрудник Александър Лукашенко.
 Владимир Путин управлява огромно военно обучение
Владимир Путин управлява огромно военно обучение

Учебните маневри с присъединяване на нуклеарната триада били планувани от дълго време

Герасимов разясни, че стратегическото обучение включва два стадия. Първият е водене на военни дейности с използване на оръжия с нараснала евентуална заплаха, а втория - глобено всеобщо използване на стратегическите настъпателни сили в ответно-насрещен удар.

Освен това в учението са били включени и сили на Въздушно-космическите сили на Русия, на Южния боен окръг, Ракетните войски със стратегическо предопределение, както и Северния и Черноморския флот.

Върховен касационен съд сполучливо направили пуск на хиперзвукови аеробалистични ракети " Кинжал ".

Кораби и подводници на Северния и Черноморския флот изстреляли крилати ракети " Калибър " и хиперзвукови " Циркон " по морски и наземни цели.

От разнообразни военни бази са били изстреляни също крилата ракета с наземно базиране " Искандер ", междуконтинентална балистична ракета " Ярс ", крилати ракети с въздушно и балистична ракета " Синева ".
 Байдън уверен, че Путин е взел решение за Украйна
Байдън уверен, че Путин е взел решение за Украйна

По думите му, съветските въоръжени сили имат намерение да нападат Украйна в околните дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР