Русия трябва да продължи военното си настъпление, за да освободи

...
Русия трябва да продължи военното си настъпление, за да освободи
Коментари Харесай

Лидер на проруските сепаратисти: Цяла Украйна трябва да бъде освободена

Русия би трябвало да продължи военното си нахлуване, с цел да " освободи " цяла Украйна и да превземе Киев. това съобщи л идерът на самопровъзгласилата се Донецка национална република (ДНР) Денис Пушилин  в петък, предаде Франс прес.

" Смятам, че би било вярно... (да се освободи) цялата територия на Украйна. Бих споделил, да се освободи цялата територия на Украйна и абсолютно съветския град Киев, в това число и Западна Украйна. Това ще разреши да не се трансферира комплицираната отговорност на идващото потомство. Защото в този момент можем да спрем някъде в освобождението, да прехвърлим всичко най-сложно може би на идващото потомство. Правилно ли ще бъде това? Мисля, че не. Затова в случай че се замислим, на освобождение предстои цяла Украйна ", сподели Пушилин в коридорите на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург.

Започвайки нашествието си в Украйна на 24 февруари, Русия в началото се опита да превземе Киев , само че съпротивата на украинските сили я принуди да отстъпи. Оттогава Москва е съсредоточила настъплението си в Източна Украйна, в района на Донбас , където се намират двете самопровъзгласили се Донецка и Луганска национални републики , чиято самостоятелност съветският президент Владимир Путин призна преди да стартира нашествието си в Украйна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР