Русия трябва да обясни на човечеството, че действията на Москва

...
Русия трябва да обясни на човечеството, че действията на Москва
Коментари Харесай

Медведев обяснява на човечеството, че Русия нападнала Украйна, защото Западът е виновен

Русия би трябвало да изясни на човечеството , че дейностите на Москва против Украйна са отговор на опит за " експанзия " от страна на Съединени американски щати . Това съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия и началник на ръководещата партия " Единна Русия " Дмитрий Медведев на съвещание на нейното висше бюро, пишат съветски медии.

" Нашата партия би трябвало да помогне на хората по света да схванат, че специфичната интервенция, която се организира, се е трансформирала в насилствена и последна мярка, в отговор на подготовката на експанзия от страна на Съединените американски щати и техните спътници. Е, явно е, че светът е в действителност близо , заради това, което се случваше, се приближи до опасността от Трета международна война ", сподели Медведев.

Според него през днешния ден институциите на многостранната дипломация минават през доста сериозна рецесия. " Обединените народи... други интернационалните платформи в миналото са основани за разрешаване на разногласия и спорове. И в този момент те се трансфораха в полесражение и нашите съперници се пробват да съберат огромен брой гласове в поддръжка на безусловно антируски начинания ".

Той също по този начин съобщи, че " битката против външния зложелател в този момент е доста по-важна за нас от междупартийните разлики ", тъй че " Единна Русия " може да помогне на " други идеологически сили в нашата страна да изградят разговор с непознати партии, идеологически близки до тях ". " Сега това е в наш интерес, в полза на цялата страна ", сподели Медведев.

В същото време политическите сили, които " се пробват да водят " политика против съветската страна " като цяло, би трябвало да бъдат отстранени от политическия пейзаж ".

В края на декември 2022 година Медведев също разгласява публикация в " Российская газета ", в която се показва, че решението за започване на военни дейности в Украйна е " насилствена стъпка под натиска на събитията ", защото не става въпрос единствено за " отбрана на братските републики на Донбас ", само че и " за сигурността и суверенитета на самата Русия " и нейното " оцеляване ". Той също по този начин твърди, че в случай че Русия не получи гаранции за оптималната сигурност , напрежението ще продължи за неопределен срок и светът " ще продължи да балансира на ръба на Трета международна война и нуклеарна злополука ".
 Медведев: Западът се пробва да измори и унищожи Русия
Медведев: Западът се пробва да измори и унищожи Русия

Той предвижда оформянето на нов боен съюз
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР