Русия трябва да бъде модерна страна с гъвкава политическа система.

...
Русия трябва да бъде модерна страна с гъвкава политическа система.
Коментари Харесай

Путин: Русия трябва да бъде модерна страна с гъвкава политическа система

Русия би трябвало да бъде съвременна страна с гъвкава политическа система. Това съобщи президентът Владимир Путин на годишната си конференция в Москва през днешния ден, съобщи ТАСС.

Русия "трябва да бъде устремена към бъдещето, би трябвало да бъде доста съвременна, политическата система би трябвало да е гъвкава, стопанската система би трябвало да се базира на високи технологии. Производителността на труда би трябвало неведнъж да нарасне ", сподели Путин.

Властта и цялото съветско общество би трябвало да насочат вниманието си и към проблемите, свързани с развиването на инфраструктурата, опазването на здравето, образованието, прикани президентът. "И всичко би трябвало да има за цел повишение на приходите на жителите ", посочи той.

Руският президент приказва за пръв път пред публицисти, откогато заяви предходната седмица, че ще се бори за нов мандат на поста на изборите през март. Днес той осведоми, че ще се кандидатира като самостоятелен и разчита на необятна поддръжка от партиите и хората в Русия. Още не е назначен началник на предизборния му щаб.

Путин означи, че не би желал да показа в този момент в детайлности предизборната си стратегия, само че увери, че "на процедура към този момент има " такава.

Политическата среда в Русия би трябвало да бъде конкурентна, а политическата система - уравновесена, уточни президентът.

Хората в Русия значително са прави да показват неодобрение, само че опозицията не може да предложи действителен дневен ред, съобщи Путин.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР