Русия ще завърши доставките на зенитни ракетни системи С-400 Триумф

...
Русия ще завърши доставките на зенитни ракетни системи С-400 Триумф
Коментари Харесай

Русия: Индия ще започне да получава С-400 в края на 2020 г.

Русия ще приключи доставките на зенитни ракетни системи С-400 Триумф на Индия през 2024-2025 година Това заяви заместник-директорът на съветската Федерална работа за военно-техническо съдействие Владимир Дрожов, предадоха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Първата система ще бъде доставена в течение на 24 месеца след реализиране на предплатеното заплащане. Така Индия ще стартира да получава С-400 в края на 2020 година или малко по-късно ", сподели той и посочи, че всеки от идващите четири комплекса ще бъде доставян през избран интервал от време в течение на идващите години.

Дрожов заяви още, че Индия ще купи 18 нови изтребителя Су-30МКИ. Русия пък предлага на Индия обновяване на взаимната стратегия по създаване на изтребител от пето потомство.

Дрожов заяви, че взаимното руско-индийско дружество в региона на защитата ще достави на министерството на защитата на Индия над 600 000 автомата АК-203.

Русия предлага на Индия и взаимно създаване на нова дизелово-електрическа подводница въз основата на плана Амур-1650. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР