Русия ще увеличи темповете и обема на строителството на различни

...
Русия ще увеличи темповете и обема на строителството на различни
Коментари Харесай

Русия ударно увеличава флота и строи още четири ядрени подводници

Русия ще усили темповете и размера на строителството на разнообразни типове кораби. Това разгласи съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС.

" Ще увеличим темповете и размера на строителството на кораби с разнообразни структури, ще ги оборудваме с най-модерно въоръжение, ще проведем оперативна и бойна подготовка на моряците предвид на насъбрания опит, в това число по време на специфичната военна интервенция ", съобщи президентът по време на гала по въвеждане в употреба на нови кораби в състава на съветския флот.

Той акцентира, че управляващите в страната ще " създадат всичко належащо, с цел да подсигуряват надеждно сигурността на Русия " и отбраната на нейните национални ползи в международния океан.

Путин означи, че атомният подводен крайцер " Генералсимус Суворов "  от фамилията " Борей-А ", която през днешния ден влезе в състава на Военноморски сили, е оборудван с балистични ракети " Булава ", което доста усилва опциите на съветските нуклеарни военноморски сили.

Още четири такива подводници ще бъдат издигнати по актуалната държавна оръжейна стратегия, което ще подсигурява сигурността на Русия за десетилетия напред, посочи Путин.

Руският военноморски байрак беше повдигнат и на дребния ракетен транспортен съд " Град ". По думи на президента корабите от този клас са посочили висока успеваемост при решение на бойни задания в Сирия и са се потвърдили добре по време на специфичната военна интервенция.

Новото потомство кораби включва и миночистачи, като кораба " Анатолий Шлемов ", който през днешния ден също влезе в състава на съветските Военноморски сили.

" Този ​​проект се счита за една от най-успешните съветски разработки в надводното корабостроене. В бъдеще се възнамерява да бъдат издигнати още 10 кораба от този клас ", акцентира Путин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР