Русия ще унищожи украинските лидери, ако те са свързани с

...
Русия ще унищожи украинските лидери, ако те са свързани с
Коментари Харесай

Медведев:  Русия ще унищожи украинските лидери, ако са свързани с атаката в Москва 

„ Русия ще унищожи украинските водачи, в случай че те са свързани с офанзивата в Москва ”. Това съобщи Заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев, който беше министър председател и имаше един президентски мандат (2008 – 2012).

" Ако се откри, че става дума за терористи на режима на Киев, те би трябвало да бъдат открити и унищожени безмилостно в качеството им на терористи. В това число и на водачите на страната, която е направила такава свирепост ", съобщи Медведев в „ Телеграм ”.


Бившият президент е и фигура номер две в съветския Съвет за сигурност, напомня Франс прес.

Припомняме, че разузнаването на Украйна съобщи, че актуалният терористичен акт в Московска област е умишлена провокация от страна на режима на Путин, за която интернационалната общественост е предизвестила, предадоха украинските медии.

" Това е преднамерена провокация от страна на специфичните служби на Путин, за която интернационалната общественост предизвести. Кремълският тиранин стартира кариерата си с това и желае да я приключи със същите закононарушения против личните си жители ", това съобщи Андрей Юсов, представител на украинското разузнаване пред " Украинска истина “.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР