Русия ще продължи да подкрепя Сърбия в защитата на нейния

...
Русия ще продължи да подкрепя Сърбия в защитата на нейния
Коментари Харесай

Путин: Русия ще продължи да подкрепя Сърбия в защитата на нейния суверенитет


Русия ще продължи да поддържа Сърбия в отбраната на нейния суверенитет и териториална целокупност, Москва цени уравновесения курс на Белград на интернационалната сцена. Това съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През на церемонията по връчване на акредитивните писма на задгранични посланици в Москва, съобщи ТАСС.

„ Оценяваме желанието на сръбските другари да следват уравновесен, самостоятелен курс на интернационалната сцена, ще продължим да оказваме на нашите сръбски другари всеобхватна поддръжка в отстояването на законните права и ползи на Сърбия, защитавайки нейния държавен суверенитет и териториалната целокупност “, сподели съветският държавен глава.

Путин добави, че Русия и Сърбия са свързани със " стратегическо партньорство, учредено на традициите на другарство " и акцентира, че разисква развиването на съдействието сред двете страни със сръбския водач Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград.. 

" Редовно обсъждаме с президента Вучич в персонални срещи и в телефонни диалози основните въпроси за по-нататъшното развиване на съдействието и ще продължим да работим дружно за задълбочаване на политическия разговор, разширение на съдействието в стопанската система, търговията, науката, техниката, културна и филантропична сфера “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР