Русия ще победи украинските сили в целия Източен Донбас и

...
Русия ще победи украинските сили в целия Източен Донбас и
Коментари Харесай

Русия обясни защо няма да се изтегли от Южна Украйна

Русия ще победи украинските сили в целия Източен Донбас и е малко евентуално да се изтегли от южното крайбрежие на Украйна. Това съобщи пред " Ройтерс " съветският дипломат в Лондон Андрей Келин.

След нашествието на 24 февруари съветските войски поеха контрола върху огромна част от територията в южната част на Украйна над Крим, който Русия анексира през 2014 година, и от този момент постепенно изтласкват украинските сили от двата подкрепяни от Русия размирен района в Източна Украйна, които тя призна за самостоятелни страни - Донецк и Луганск.

Запитан по какъв начин може да приключи спорът, съветският дипломат предвижда, че украинските сили ще бъдат изтласкани от цялостен ​​Донбас и мъчно може да има евакуиране на съветски и подкрепяни от Русия сили от южната част на Украйна.

Ние ще освободим целия Донбас, отсече Келин по време на изявлението в резиденцията си в Лондон, където Уинстън Чърчил е обсъждал тактиката за Втората международна война с посланика на Йосиф Сталин.
 Песков: Русия е употребила единствено дребна част от капацитета си в Украйна
Песков: Русия е употребила единствено дребна част от капацитета си в Украйна

Предлага Москва да е поръчител за енергийната сигурност в Европа

Разбира се, че е мъчно да се планува евакуиране на нашите сили от южната част на Украйна, тъй като към този момент имаме опит, че след изтеглянето и всички хора биват разстрелвани и така нататък , уточни той.

Рано или късно Украйна ще би трябвало да реши: да подписа спокойно съглашение с Русия или " да продължи да се хлъзга по този скат " към съсипия , означи Келин.

След изтеглянето на съветските сили от украинския град Буча, Киев разгласява фрагменти с убити цивилни поданици, които провокираха необятно отвращение и доста международни водачи.

От своя страна,, за които се твърди, че свидетелстват за закононарушенията на съветските военни, " инсценировка и провокация ".

От ведомството подчертаха тогава, че " за цялото време, до момента в който това населено място е било под контрола на съветската войска, нито един локален гражданин не е потърпевш от насилствени дейности ". Министерството обърна внимание, че съветските елементи изцяло са напуснали Буча на 30 март, а всички " доказателства за закононарушения " са се появили едвам на четвъртия ден, когато в града са пристигнали чиновници на СБУ и представители на украинските телевизионни канали.
 Путин провокира Запада да победи Русия на бойното поле
Путин провокира Запада да победи Русия на бойното поле

Той убеждава, че Русия има поддръжка от доста страни по света и някои фракции и в САЩ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР