Русия се опитва да си върне части от отбранителни системи,

...
Русия се опитва да си върне части от отбранителни системи,
Коментари Харесай

Русия се обръща към обратно изкупуване, за да снабди силите си, разположени в Украйна: WSJ

Русия се пробва да си върне елементи от отбранителни системи, които е изнесла в опит да възвърне запасите си за нахлуването си в Украйна, оповестява Wall Street Journal. < /p>

В публикация, оповестена в сряда, основаният в Съединени американски щати вестник заяви – цитирайки трима души, осведомени със срещата – че съветски публични лица са посетили Кайро през април и са поискали от египетския президент Абдел Фатах ел-Сиси да върне повече от 100 мотора от Русия хеликоптери.

Продължавайте да четете

лист от 3 детайла Ще навредят ли ОАЕ на Русия с надзор върху износа, с цел да угодят на Съединени американски щати на фона на войната с Израел? Забележката за нуклеарната алтернатива на Израел повдига ' голям брой въпроси “: Русия Русия се отдръпва от десетилетния европейски контракт за оръжия, споделя, че е „ история “ завършек на списъка

Източниците настояват, че Sisi е дал зелена светлина и доставките евентуално ще стартират през декември.

Говорител на египетското държавно управление отхвърли коментар пред WSJ.

Ал Джазира не съумя да ревизира без значение изказванията.

Кайро поддържа някои търговски връзки с Русия с оръжия, с които Съединени американски щати се съгласиха.

Според вестника Москва също се е свързала с пакистански, беларуски и бразилски публични лица, с цел да се опита да възвърне мотори и транспортни хеликоптери, които нейните сили са изгубили от украинската защита при започване на войната.

„ Русия прекара десетилетия в построяването на своята търговия с оръжие “, сподели един източник, съгласно WSJ. „ Сега те се връщат скрито при своите клиенти, пробвайки се да изкупят назад това, което са им продали. “

Освен че изкупува назад оръжия, Русия се счита, че ускорява локалното произвеждане.

Руските публични лица отхвърлиха многократните западни изказвания, че доставките им понижават и се отхвърлиха да афишират детайлности по отношение на арсенала и локалното произвеждане.

Войната в Украйна стартира на 24 февруари 2022 година и взе десетки хиляди жертви – най-вече бойци от двете страни, опустоши страната и изпрати дипломатическите връзки сред Запада и Москва до исторически дъна.

Репортерът на WSJ Евън Гершкович сега е арестуван в Русия, упрекнат в шпионаж. Той и неговият вестник отхвърлят ​​обвиненията.

В отчета си в сряда WSJ също по този начин твърди, че Русия е получила повече муниции от сътрудници, в това число Северна Корея – изказване, направено по-рано този месец от Южна Корея и отречено от Пхенян.

Междувременно във вторник Русия публично се отдръпна от Договора за стандартните въоръжени сили в Европа (CFE), интернационален пакт за сигурност, който лимитира потреблението на стандартни оръжия, заявявайки, че разширението на НАТО прави сходно съдействие невероятно.

Що се отнася до оръжейните доставки на Украйна, военните анализатори споделиха, че контранастъплението на Киев до момента се е провалило, тъй като Западът не съумява да изпрати оръжие по ефикасен метод.

„ Стратегическите цели не са реализирани тази година и надали е допустимо “ през оставащите месеци, сподели пред Ал Джазира генерал-лейтенант Игор Романенко, някогашен заместник-началник на Генералния щаб на украинските въоръжени сили.

Той упрекна западните съдружници за траялите месеци забавяния на оръжия и нежеланието да доставят по-сложни оръжия.


Източник: Al Jazeera, The Wall Street Journal
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР