Русия регистрира днес за първи път над сто хиляди заразени

...
Русия регистрира днес за първи път над сто хиляди заразени
Коментари Харесай

Русия за първи път регистрира над сто хиляди заразени с коронавирус за един ден

Русия записва през днешния ден за първи път над 100 хиляди инфектирани с ковид за един ден, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30295
Големият брой инфектирани илюстрира силата на вълната от случаи на заразяване, дължаща се на разпространяването на разновидността Омикрон на ковид.

Точният брой на случаите на заразяване, регистрирани през последните 24 часа, е 113 122, излиза наяве от данни на съветското държавно управление. През същото денонощие са регистрирани и 668 смъртни случая, свързани с коронавирус. Основното огнище на епидемията в Русия продължава да е Москва, отбелязва Франс прес. През последните 24 часа съветската столица записва 26 488 случая на заразяване и 78 смъртни случая.

Това е деветият следващ ден, в който Русия записва сходен антирекорд, що се отнася до нови случаи на заразяване, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30295  Инсулт, белодробна емболия, косопад - единствено част от последствията след COVID-19 Инсулт, белодробна емболия, косопад - единствено част от последствията след COVID-19  Медицински сестри в Съединени американски щати са спечелили 1,5 милиона $ от подправяне на имунизационни документи Медицински сестри в Съединени американски щати са спечелили 1,5 милиона $ от подправяне на имунизационни документи  Виена ще разгласи идната седмица какви ще бъдат противоепидемичните ограничения Виена ще разгласи идната седмица какви ще бъдат противоепидемичните мерки
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР