Русия продължава да поддържа контакт и с двете страни в

...
Русия продължава да поддържа контакт и с двете страни в
Коментари Харесай

Русия готова за бъде посредник след горещата фаза на войната в Израел

Русия продължава да поддържа контакт и с двете страни в палестинско-израелски спор. Това удостовери пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Ситуацията се проучва и Русия не отхвърля опцията за евентуални договаряния за контролиране на спора, съобщи Песков не отговаряйки обаче на въпрос не счита ли федерацията за разгласи " Хамас " за терористична организация.

Дмитрий Песков декларира още, че и от двете страни има съветски жители, а " за нас ориста на тези съветски жители се явява приоритет №1.

Съхраняването на връзките и с двете страни, съгласно коментара на Кремъл, съхранява позицията на страната, която " би имала капацитет за присъединяване в процесите на урегулиране на спора ". За ролята на Русия обаче в едни такива договаряния е към момента рано да се приказва, защото войната се намира към момента в своята гореща фаза. " Най-тревожната част от спора се явява филантропичния аспект, уточни още Дмитрий Песков.

На първо място съгласно съветските управляващи е нужно да се преустановят терористичните набези, да се спре с непропорционалното потребление на мощ, както и да се обезпечат минималните потребности на популацията в Газа.

Едва по-късно би могло да се мисли за мирни договаряния, за които обаче Русия ще е подготвена, излиза наяве от думите на представителя на Кремъл.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР