Русия призова Турция да напусне Сирия и да остави на

...
Русия призова Турция да напусне Сирия и да остави на
Коментари Харесай

Русия призова Турция да напусне Сирия и да се върнат териториите на Асад

Русия прикани Турция да напусне Сирия и да остави на президента Башар Асад да си върне териториите след изтеглянето на американските войски от арабската страна, осведомят АП и " Дейли мейл ".

Министерството на външните работи на Русия разгласи, че чака територията да бъде предадена на сирийската войска след решението на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да изтегли войските от арабската страна.

 Ердоган разгласи среща с Путин по отношение на изтеглянето на Съединени американски щати от Сирия
Ердоган разгласи среща с Путин по отношение на изтеглянето на Съединени американски щати от Сирия

Турция ще ускори координацията с Русия в Сирия

Анкара разгласи, че работи с Вашингтон за съгласуване изтеглянето на американските сили, само че остава " решена " да прочисти град Манбидж в Северна Сирия от подкрепяните от Съединени американски щати кюрдски сили.

Снимки демонстрират турски бойни машини и бойци на границата със Сирия.

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова акцентира, че територии в Източна Сирия би трябвало да бъдат предадени на сирийското държавно управление в сходство с интернационалното право.

Тя разясни, че Москва няма детайлности за плануваното евакуиране на Съединени американски щати от Сирия, само че добави, че това ще помогне за спокойно споразумяване на спора, в случай че се извърши.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР