Русия предприе нова нощна атака с дронове срещу Киев, съобщиха

...
Русия предприе нова нощна атака с дронове срещу Киев, съобщиха
Коментари Харесай

Руска атака с дронове срещу Киев, всички са свалени от украинската ПВО

Русия предприе нова нощна офанзива с дронове против Киев, оповестиха локалните управляващи във вторник, като прибавиха, че всички дронове са били свалени. Предварителната информация демонстрира, че няма вреди и жертви.

Русия нападна Киев с ударни безпилотни апарати, заяви Серхий Попко, началник на градската военна администрация в Киев, без да прецизира какъв брой и от кое място са били изстреляни.

„ Въздушната паника продължи 3 часа... Всички въздушни цели бяха открити и унищожени още при приближаването им към Киев “, се споделя в известието.

Киевската районна военна администрация по-рано насочи предизвестие за офанзиви с дронове и предизвести жителите да останат в укрития. Военните управляващи също издадоха предизвестие за удари с дронове в южните региони на Одеса и Миколаев, които са част от черноморското крайбрежие на Украйна. В районите се намира пристанищна инфраструктура, която Москва постоянно нападна с дронове и ракети, откакто през предходната седмица излезе от съглашението за безвредния превоз на зърно от Украйна през Черно море. /БГНЕС, АФП
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР