Русия предложи собствен дневен ред на заседанието на Съвета за

...
Русия предложи собствен дневен ред на заседанието на Съвета за
Коментари Харесай

Русия в ООН: Венецуела не е заплаха за мира и сигурността. Заплашват ги агресивните действия на САЩ и техните съюзници

Русия предложи личен дневен ред на съвещанието на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации за Венецуела – интервенция във вътрешните работи на страната, съобщи в събота непрекъснатият представител на Русия в международната организация Василий Небензя по време на изявлението си на изключителното съвещание, предава ТАСС, представена от " Фокус ".

``
реклама
„ Русия не може да поддържа опита на нашите американски сътрудници да проведат разискване на обстановката във Венецуела “, съобщи той. „ Внасянето в дневния ред на въпрос с такава дефиниция е също и груба корист с прерогативите на член на Съвета за сигурност, още повече непрекъснат “. „ Венецуела не е опасност за мира и сигурността. Ако нещо съставлява опасност за мира и сигурността, то това са нападателните дейности на Съединени американски щати и техните съдружници, целящи свалянето на законно определен президент “, убеден е дипломатът.

По неговото мнение, Секретен сътрудник би трябвало да прегледа тази обстановка „ в подтекста на опасност за Венецуела “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР