Русия отрече мистериозна вирусна епидемия да обхваща цялата страна, тъй

...
Русия отрече мистериозна вирусна епидемия да обхваща цялата страна, тъй
Коментари Харесай

Мистериозен вирус удря Русия, тъй като официални представители на Владимир Путин отричат ​​огромни опашки от линейки

Русия отхвърли мистериозна вирусна зараза да обгръща цялата страна, защото държавното управление отхвърля изказванията, че колите за спешна помощ работят аварийно в лечебните заведения.

Дълго опашки от коли за спешна помощ бяха изобразени пред инфекциозни лечебни заведения в цялата страна, макар че чиновници на Владимир Путин подчертаха, че това е всекидневно. Кадри, публикувани в неделя от рускоезичния Telegram канал Baza, който твърди, че е обвързван със службите за сигурност на страната, демонстрират коли за спешна помощ, чакащи да оставят пациенти в лечебните заведения.

В него се оповестява: „ Опашка от коли за спешна помощ в инфекциозни лечебни заведения номер едно и номер две в Москва. Повечето от болните хора имат пневмония. “ База твърди, че в първата болница са се събрали към 30 коли за спешна помощ, а във втората – над 10. Това следва известията на съветската медия MK.ru, че " неясен вирус стартира да се популяризира в Русия ".

Но здравният отдел на Кремъл в Москва се придвижи бързо, с цел да успокои спекулациите. В изказване се споделя: „ Ситуацията, когато няколко линей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР