Русия отдавна и съвсем умишлено разчита на контрабандни методи, за

...
Русия отдавна и съвсем умишлено разчита на контрабандни методи, за
Коментари Харесай

Русия внася микрочипове чрез контрабандни канали, които е създала преди десетилетия

Русия от дълго време и напълно съзнателно разчита на контрабандни способи, с цел да получава западни микрочипове за своята военна промишленост. Западните държавни управления изпитват обилни компликации при прекъсването на всички тези от дълго време открити контрабандни вериги, написа Financial Times.

Тъй като микрочиповете са технология с „ двойна приложимост “ и подлежат на по-строг надзор върху износа, тактиката на Москва от дълго време е просто да придвижва контрабандно подготвени артикули, споделя Крис Милър, професор в учебното заведение Fletcher към университета Tufts.

„ Преди няколко десетилетия съветското държавно управление взе решение да разчита на контрабандни технологии за някои от най-чувствителните си отбранителни приложения, тъй като би било прекомерно скъпо да се създават в страната и би било невероятно да си представим производството на оръжия без тях. И по този начин изборът беше изработен просто да се разчита на най-съвременните търговски благоприятни условия, импортирани контрабандно в Русия “, споделя Милър.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР