Русия обвини лидерите на Г-7, че са превърнали срещата си

...
Русия обвини лидерите на Г-7, че са превърнали срещата си
Коментари Харесай

Русия: Зеленски превърна срещата на Г-7 в „пропагандно шоу“

Русия упрекна водачите на Г-7, че са трансформирали срещата си на върха в Япония в " пропагандно шоу ", като са поканили украинския президент Володимир Зеленски и са разпалили " антируска и антикитайска нервност ", оповестяват от БГНЕС.

" Лидерите на Г-7 доведоха на срещата си главатаря на следения от тях киевски режим и трансфораха събитието в Хирошима в пропагандно шоу ", съобщи съветското външно министерство.

" Основният извод от срещата на върха беше купчина известия, изпълнени с омразни антируски, а също и антикитайски послания ", се споделя в изказването.

Министерството съобщи, че Г-7 се е трансформирала в " развъдник, в който под управлението на англосаксонците се създават разрушителни начинания, подкопаващи световната непоклатимост ".

Намаляването на световното въздействие на Запада " принуждава членовете на този орган да влагат всичките си старания в раздухването на антируска и антикитайска нервност ", се споделя в изказването.

" Сигурни сме, че оценката ни за Г-7 и нейните деструктивни дейности се споделя от по-голямата част от интернационалната общественост ", се споделя още в него.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР