Русия няма да допусне повтарянето на украинския сценарий на своя

...
Русия няма да допусне повтарянето на украинския сценарий на своя
Коментари Харесай

Путин: Няма да допуснем украински сценарий в Русия


Русия няма да допусне повтарянето на украинския сюжет на своя територия, съгласно думите на президента на страната Владимир Путин, изказани по време на огромната му годишна конференция, която търпя над 5 часа, предава РИА Новости.
Той направи този коментар, отговаряйки на въпрос от кандидатиралата се на президентските избори журналистка Ксения Собчак, дали властта се бои от конкуренцията на хора като опозиционера Алексей Навални.
„ Значи, по въпроса за конкуренцията и дали у нас има дееспособна съпротива... Аз към този момент съм отговарял задоволително в детайли и смисъла на моя отговор може да се синтезира с това, че опозицията би трябвало да излезе с ясна и понятна за хората положителна стратегия, съобщи Путин.
По въпроса за персоната, която вие споменахте... Вече имаше въпроси за Украйна. Искате ли, хора, сходни на Саакашвили, да дестабилизират обстановката в страната? Вие желаете да живеем от един „ Майдан “, към различен? Искате у нас да се правят опити за държавни преврати? “, попита на собствен ред съветският водач.
В умозаключение той съобщи, че Русия „ към този момент е предходна през това “ и се поинтересува дали Собчак желае да върне всичко това. Президентът изрази убеденост, че голямото болшинство от съветските и segabg.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР