Русия не трябва да преговаря с украинския президент Володимир Зеленски

...
Русия не трябва да преговаря с украинския президент Володимир Зеленски
Коментари Харесай

Шефът на руската Дума призова да се използват оръжия, способни да унищожат киевския режим

" Русия не би трябвало да договаря с украинския президент Володимир Зеленски след хипотетичната офанзива, която Киев отхвърля да е правил ", сподели още Володин в изказване в " Телеграм. "

Русия е заявявала преди, че е отворена за договаряния, които обаче да бъдат извършени при препоръчани от нея условия, означават Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Блинкън сподели, че не може да удостовери достоверността на съветските обвинявания, че Украйна се е пробвала да убие Путин

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи през днешния ден, че не може да удостовери достоверността на съветските обвинявания, че Украйна се е пробвала да убие съветския президент Владимир Путин посредством офанзива с дрон, само че добави, че не би се доверил на информация, която идва от Кремъл, съобщи Ройтерс.

В отговор на въпрос дали Съединените щати биха разкритикували Украйна, в случай че тя реши без да пита да нанесе удар по територията на Русия, Блинкън сподели, че Украйна сама би трябвало да взема решение по какъв начин да се пази.

Зеленски съобщи, че Украйна не е атакувала Кремъл

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи през днешния ден, че страната му не е атакувала Москва или съветския президент Владимир Путин, съобщи Ройтерс.

" Ние не атакуваме Путин или Москва, ние се борим за нашата територия ", сподели Зеленски на конференция в Хелзинки.

По-рано през днешния ден Русия упрекна Украйна, че несполучливо се е пробвала да убие президента Владимир Путин посредством офанзива с дрон против Кремъл, и заплаши с ответни дейности.

Зеленски сподели още, че, наподобява, Русия не се интересува от продължаването на черноморската зърнена договорка. Киев обаче се е съсредоточил върху търсенето на сътрудници за осъществяване на договорката и няма да убеждава Москва, добави в това време той.

Срокът на деяние на зърнената договорка, контрактувана с посредничеството на Турция и Организация на обединените нации, ще изтече на 18 май, показва Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР