Русия не се притеснява от нарастването на , с който

...
Русия не се притеснява от нарастването на , с който
Коментари Харесай

Русия не се притеснява от ядрения потенциал на Китай, само Запада се страхува

Русия не се тормози от повишаването на , с който има най-високо равнище на връзки, тя сама се ангажира с увеличението на своите сили, съобщи съветският президент Владимир Путин, оповестява ТАСС.

" , Франция афишират, че възнамеряват и извършват проекти за модернизиране на нуклеарния си боеприпас . Страдат ли Съединени американски щати от това, предизвиква ли им безпокойствие? Не . Защо би трябвало да демонстрираме безпокойствие по отношение на повишаването на военния капацитет на най-близките ни комшия, с който имаме невиждано високо равнище на междудържавни връзки ? Не, това не ни плаши, тъй като ние сами развиваме своя капацитет ", означи президентът.

Според Путин повишаването на военната мощност на Китай е натурален развой , тази страна има право да построява политиката си по подобен метод, че да подсигурява сигурността на своето население.

Той напомни, че популацията на Китай е близо 1,5 милиарда . " Има право да построява своята отбранителна политика по подобен метод, че да подсигурява сигурността на тази голяма страна. Кой може да им откаже това? Естествено, по отношение на повишаването на икономическия капацитет нараства и военната мощност. Това е натурален развой ".
 Русия към Съединени американски щати: Да включим Британия и Франция в контрола на нуклеарните оръжия
Русия към Съединени американски щати: Да включим Британия и Франция в контрола на нуклеарните оръжия

Байдън желае да включи Китай, а в Съединени американски щати и Русия е над 90% от международния нуклеарен боеприпас

Балансиран свят е вероятен въз основата на постоянни общи правила, контрактувани и признати от интернационалната общественост , добавя Путин.

" Необходимо е да се построи подобен модел на интернационална връзка, тъй че всички членове на интернационалната общественост да се усещат равнопоставени , с цел да стартират да работят общи правила, със единодушие и признати от интернационалната общественост. Това значи по постоянни правила. "

" Ако успеем да създадем всичко това в областта на комерсиалните връзки , когато водещите стопански системи в света няма да постановат волята си на по-слабите стопански системи и да диктуват по какъв начин да построяват комерсиалната си политика, няма да пречат на вложенията, в избрани валути... в случай че се стремим да изградим такива връзки, тогава съгласно мен ще можем да преминем към един по-балансиран свят, уравновесени връзки, което значи по-голям резултат по отношение на всички задания, които сме си сложили ".

Според него актуалният модел на интернационалните връзки е килнат и дава опция на някои страни да " употребяват преимущества в отбранителната сфера и да се пробват да диктуват изискванията в стопанската система ", да постановат наказания.

Путин счита, че това не разрешава на други страни да развият своя капацитет , води до изкривявания в международната стопанска система, обществената сфера и политика, напрежение в разнообразни елементи на планетата.

Той показва като образец за сходни обстановки Либия, Сирия, Афганистан и някои африкански страни. Той посочи, че поради това в света има миграционни потоци. Общи правила, съгласно президента, са нужни, с цел да се избегнат сходни последствия.
 В Пентагона предизвестяват, че Китай построява потенциал да нанесе първи нуклеарен удар
В Пентагона предизвестяват, че Китай построява потенциал да нанесе първи нуклеарен удар

Генерал Хитън: Те изстреляха ракета с огромен обхват, тя обиколи земното кълбо
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР