Русия не ни помогна за удара ни срещу ционистския окупационен

...
Русия не ни помогна за удара ни срещу ционистския окупационен
Коментари Харесай

Ирански политик: Русия не ни помогна за атаката срещу Израел

" Русия не ни оказа помощ за удара ни против ционистския окупационен режим (както доста мюсюлмански страни и организации назовават Израел) ", това сподели някогашният народен представител от Народното събрание на Иран Хешматулла Фалахат-Пише ", съобщи медията от Еврейската страна нюзру.

" Цял свят се притече да оказва помощ на ционистите, а Русия – не си мръдна и пръста, с цел да помогне на нашата страна ", съобщи ексзаконодателят.

" По думите на някогашния парламентарист Москва не е доставила на Ислямската република по този начин нужното ѝ съоръжение за осъществяването на офанзивата от нощта на 13 против 14 април ", добави изданието.

" Фалахат-Пише е измежду дребното подкрепящи властта политици в Иран, който подлага на критика Русия. Малко след началото на пълномащабната експанзия на Русия против Украйна (24 февруари 2022 г.) някогашният законодател изрази противоречие с изказаното от президента на Ислямската република Ебрахим Реиси утвърждение на съветската експанзия. Тогава Фалахат-Пише дефинира думите на Реиси като неточност ", уточни още цитираната медия.

" Фалахат-Пише е роден през 1971 година в Северозападен Иран. Той бе член на Народното събрание от 2004 до 2008 година и от 2012 до 2016 година ", това сподели информация на екипа на novini.bg.

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР