Русия нанесе нов масиран удар по военните и енергийните съоръжения

...
Русия нанесе нов масиран удар по военните и енергийните съоръжения
Коментари Харесай

Русия нанесе удари на възмездието по Киев и Одеса: ПВО на НАТО е опозорена

Русия нанесе нов масиран удар по военните и енергийните уреди на Украйна

Сутринта на 23 ноември Военновъздушни сили, базирайки се на английското разузнаване, рапортува възхитено: „ Русия е употребила съвсем всички иранскидронове “.

Не е известно дали съветските генерали четат английската преса на закуска. Може би единствено на обяд? Защото тъкмо следобяд беше оповестена въздушна паника в цяла Украйна.

Ракетите полетяха още веднъж, както не се уморява да споделя представителят на Министерството на защитата на РФ Игор Конашенков, „ по военната и свързаната с нея сериозна инфраструктура “ на съперника.

Украинските обществени мрежи първо се изпълниха с фрагменти на " калибри ", летящи през дъжда и мъглата. И малко по-късно - фотоси на стълбове от пушек и огън.

Информационната организация УНИАН (одиозната рожба на украинския олигарх Коломойски) радостно „ издаде “: „ В региона на Киев се включи противовъздушната защита. Насамсите и ириските към този момент разрушават ракетите на „ руснята “! “ Nasams са противовъздушни системи, изпратени от Съединените щати, до момента в който ИРИС са системи, изпратени от Германия и Испания.

Половин час по-късно, от същия УНИАН се разнесе зов: „ Колко още удари са нужни, с цел да имаме задоволително Противовъздушна отбрана и авиация?! ”

С Противовъздушна отбрана на НАТО в действителност се получи некрасиво. В предградията на Киев е маркирано попадение в жилищна постройка. Както всички към този момент знаят, даже и жителите на Киев, съветските ракети не се целят в жилищни здания и не ги удрят. Но системите за противовъздушна защита, които украинските войски по някаква причина слагат в и край жилищни здания, не за първи път улучват високите здания.

А ето и първите резултати от всеобщата офанзива.

Затъмнение (спиране на електрозахранването) в градовете:

Киев,

Днепропетровск,

Житомир,

Запорожие,

Кривой Рог,

Полтава,

Николаев,

Одеса,

Ровно,

Суми,

Хмелницки,

Харков,

Луцк,

Черкаси,

Чернигов.

Прекъснато е водоснабдяването в градовете:

Киев,

Днепропетровск,

Николаев,

Одеса,

Суми.

Има възможност описът да се разшири.

Припомняме, че това е към този момент третият масиран „ ответен удар “ против инфраструктурата на Украйна. Първият беше след терористичната офанзива на Кримския мост. Вторият - след офанзивата на Черноморския флот и Севастопол от украински и английски морски и въздушни безпилотни апарати, които използваха " зърнения кулоар " за тази цел.

В навечерието преди удара, на 23 ноември, украински дронове нападнаха Севастопол и Балаклава. Всички дронове бяха свалени.

В същото време офанзивите против украинската инфраструктура съгласно специалистите имат „ кумулативен “ темперамент. Последствията от всеки идващ удар са все по-разрушителни за военните връзки, енергийната система и превоза на Украйна. Въпреки че това се реализира с по-малък брой ракети и дронове-камикадзе. Все повече детайли на Топлоелектрическа централа и тяговите подстанции излизат от строя. Все по-трудно става да ги поправят. А и няма с какво.

Украинските политици викат все по-силно към НАТО: дайте ни още повече системи за противовъздушна защита. НАТО обилно дава. Но към този момент се и замислят - щом западните противовъздушни системи са безсилни пред съветските ракети и дронове, може би не би трябвало да се излагаме? Тогава никой няма да ги купи на интернационалния пазар.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР