Русия може да произведе три пъти повече артилерийски снаряди от

...
Русия може да произведе три пъти повече артилерийски снаряди от
Коментари Харесай

Русия може да произведе три пъти повече снаряди от САЩ и Европа

Русия може да създаде три пъти повече артилерийски снаряди от Съединени американски щати и Европа – основно преимущество преди предстояща втора атака в Украйна по-късно през тази година, предава Си Ен Ен.

Русия създава към 250 хиляди снаряди за артилерията си на месец, което прави към 3 милиона годишно, съгласно оценките на разузнаването на НАТО за съветското отбранително произвеждане.

„ Нашата цел е да доставим доста повече “, сподели министър председателят на Чехия Петър Фиала

Заедно Съединени американски щати и Европа имат потенциала да произведат към 1,2 милиона снаряди годишно, които да изпращат в Киев.

Съединени американски щати си слагат за цел за произвеждане на 100 хиляди на месец и то до края на 2025 година, което е над два пъти по-малко по отношение на съветската цел.

Търси се метод да бъдат доставени допустимо най-бързо

„ В момента се намираме в индустриална война. Изходът в Украйна зависи от това до каква степен всяка от страните е оборудвана да води войната “, сподели за Си Ен Ен почитан чиновник в НАТО.

Руската федерация изстрелва по към 10 хиляди боеприпаса дневно, до момента в който Украйна – към 2 хиляди.

Самолетът А-50 се прави оценка на 330 милиона $

Недостигът идва в може би най-опасния миг за военната защита на Украйна, откогато Русия за първи път атакува Киев през февруари 2022 година Парите от Съединени американски щати за въоръжаване на Украйна свършиха и републиканската съпротива в Конгреса на процедура спря отпущането на нови средства.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР