Русия има право да тръгне по пътя на скъсване на

...
Русия има право да тръгне по пътя на скъсване на
Коментари Харесай

Захарова: Москва има основания да скъса дипломатическите си отношения с Варшава

Русия има право да тръгне по пътя на разкъсване на дипломатическите връзки с Полша, само че от това ще пострадат съветските жители. Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи това в ефира на предаването " Неделна вечер с Владимир Соловьов " по телевизионния канал " Россия-1 ".

" Човек постоянно има предпочитание да работи прочувствено, на приливи и отливи, и най-важното е, че имаме право да го създадем. Те [Полша] в действителност се занимават с провокации година след година в продължение на десетилетия и изцяло разбирам всеки, който би споделил: какво въобще вършат нашите хора там? ", сподели Захарова, отговаряйки на въпрос за опцията за разкъсване на дипломатическите връзки с Полша.

Според Захарова обаче при положение на такова решение " ще бъдат блокирани доста аспекти на работата ".

" Кой е първият, който ще пострада от сходни решения? Хората, жителите, и не приказвам за полските жители, измежду които има много хора, които доста добре схващат какво се случва сега. Говоря за нашите жители, които живеят там, които работят там, които имат фамилии ", изясни дипломатът./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР