Русия е получила предложения от САЩ по въпросите на стратегическата

...
Русия е получила предложения от САЩ по въпросите на стратегическата
Коментари Харесай

Рябков: Русия е получила предложения от САЩ по въпросите на стратегическата стабилност в неформална форма

Русия е получила оферти от Съединени американски щати по въпросите на стратегическата непоклатимост в неофициална форма, Москва ги учи. Това сподели пред публицисти заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков, оповестяват съветски медии.

" Така е. Под формата на всекидневен документ. Тоест на хартия, само че под формата на неофициална записка ", сподели Рябков, разяснявайки информацията, че Руската федерация получава оферти от Съединени американски щати за стратегическа непоклатимост и надзор върху въоръженията.

Отговаряйки на въпрос дали Москва е подготвена да ги проучва, заместник-министърът сподели: " Сега го вършим в междуведомствен формат. Няма детайли на оригиналност. "

Според него Руската федерация не е подготвена да разисква със Съединени американски щати въпроси на стратегическата непоклатимост в изолираност от протичащото се.

" Те оферират да сложим разговора за стратегическата непоклатимост и контрола на въоръженията на систематична основа и да го създадем изолирано от всичко, което се случва. Ние не сме подготвени за това. Защото считаме, че без промени в надълбоко фундаментален неприятелски курс към Русия от страна на Съединените щати, връщането към разговора за стратегическата непоклатимост, в това число тематиката за стратегическите настъпателни оръжия и други тематики във формата, която беше практикувана преди, е просто невероятно ”, добави Рябков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР