Русенци опитаха от вкусните "Меденки за Анди", изработени за животоспасяващата

...
Русенци опитаха от вкусните "Меденки за Анди", изработени за животоспасяващата
Коментари Харесай

Ръчно изработени валентинки украсиха дървото на влюбените в Русе

Русенци пробваха от вкусните "Меденки за Анди ", направени за животоспасяващата акция за момчето

Над 100 собственоръчно направени валентинки във връзка Деня на влюбените измайсториха участниците в четвъртия обичаен общоградски конкурс за най-креативно обръщение за любовта и другарството, проведен от Сдружение с нестопанска цел „ Дунавско зарево “ и Ателие „ Пифчо “. Картичките бяха журирани от дизайнерския екип на „ Ауреа Артис “ – магазин за артистични и ръчно направени дарове.

Тази година първо място сграбчи осемгодишната възпитаничка от Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии „ Еквилибриум “ Никол Георгиева, следвана от Мелиса Самир – 5 кл. от СУЕЕ „ Св. Константин –Кирил Философ “ и Дамян Георгиев – 10 клас от СУ „ Христо Ботев “. Специалният приз "Най-добър от най-хубавите " се присъжда на креативния тандем Василена Ангелова и Емил Вътев от Център за настаняване от фамилен вид към БЧК. Поощрения получиха: Виктория Кирова – 4 кл. от СУЕЕ „ Св. Константин - Кирил Философ “, четвъртокласниците Виктор Владимиров и Мелиса Стефанова от ОУ „ Олимпи Панов “, както и Яница Захова от Двореца на децата. Журито присъжда и една сложна премия на ОУ „ Олимпи Панов “ за най-масово присъединяване в състезанието „ Да разцъфне Дървото на влюбените “.

Естествената кулминационна точка на арт самодейността бе през днешния ден от 14:30 ч., когато Дървото на влюбените /пред Доходното здание/ “разцъфна " с направените от участниците валентинки.

По традиция всеки русенец, включил се към събитието получи от основателите самостоятелно обръщение за любовта и другарството. Освен това присъстващите пробваха и от вкусните "Меденки за Анди ", направени за животоспасяващата акция за Андриан /Анди/, който е с израстък в мозъка и се нуждае от средства за лекуване и рехабилитация.

Напомняме, че всеки, който има предпочитание и опция да помогне на момчето, може да го направи на дарителската сметка за Андриан:

Дарителска сметка: BG67UBBS80021024739450,

титуляр: Гергана Ангелова Пометкова

съображение: Лечение на Андриан Георгиев Кънчев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР