Русенският герой и вдъхновител Теодор Цветков използва трибуната в зала

...
Русенският герой и вдъхновител Теодор Цветков използва трибуната в зала
Коментари Харесай

Теодор Цветков благодари на Общински съвет – Русе за подкрепата по време на събитието 71 часа непрекъснато плуване

Русенският воин и подстрекател Теодор Цветков употребява трибуната в зала „ Свети Георги “, с цел да се обърне към общинските съветници и да изрази своята признателност към тях.

Теодор плува в продължение на 71 часа без спиране през м. август тази година и сложи впечатляващ връх. Със своите мощ, порив, хъс и мотивация плувецът и идеалист, както той самичък се дефинира, желае да въодушеви младежите да останат в България, да се развиват и да мечтаят тук, на родна земя.

„ Аз се боря преди всичко за младежите, тъй като доста от тях вършат избор да изоставен България. Надявам се повече хора да останат и да демонстрират гения си “ сподели Тео и добави, че „ Върхът на една планина е дъното на следващата… и по време на изкачването човек може да се провали доста пъти, само че в края на деня най-важното е да не се отказваш “.

Общинските съветници приветстваха думите на 27-годишния русенец, за който предстоят още провокации незабавно след неговото цялостно физическо възобновяване.

Със своите 71 часа непрестанно плуване в езерото „ Липник “ край Русе, Теодор Цветков сподели, че невъзможното е единствено дума и в действителност всичко може да стане допустимо. Точно с тези думи е гравирана и премията към Общинския съвет.

Чрез достиженията си Теодор не желае да бъде рекордьор, а да въодушевява младите, спортът да се развива и да има бъдеще за идващите генерации.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР