Русенските ученици доказаха, че спортът е по-добрият начин децата да

...
Русенските ученици доказаха, че спортът е по-добрият начин децата да
Коментари Харесай

Русенските ученици доказаха, че спортът е по-добрият начин децата да пораснат

Русенските възпитаници потвърдиха, че спортът е по-добрият метод децата да пораснат
Ученици от три учебни заведения в град Русе интензивно се включиха в спортна конкуренция, въодушевена от мотото "Спортът е по-добрият метод децата да пораснат".

Събитието в Русе е 12-то по ред в страната и се провежда в осъществяване на подписано съглашение сред Главна дирекция „ Национална полиция “ – Министерство на вътрешните работи и Съюза на пивоварите в България за съдействие и взаимоотношение в превантивна акция против използването на алкохол от лица под 18 годишна възраст, оповестиха от Съюза на пивоварите в България.

Различните просветителни, спортни, консултативни и осведомителни действия на самодейностите, осъществени в границите на "Спортът е по-добрият метод децата да пораснат", имат за цел да предизвикват и разпространяват всеобщия спорт и здравословното образование на децата, в това число и като модел и метод за универсална предварителна защита.

Малките, само че извънредно умели спортисти от русенските учебни заведения, премериха сили в няколко щафетни игри. В крайното класиране тимовете се подредиха по следния метод: преди всичко тимът на СОУПНЕ „ Фридрих Шилер “; на второ място възпитаниците на ОУ „ Никола Обрентенов “; а на трето място децата от ОУ „ Иван Вазов “. Всички участници и посетители на спортния празник получиха купи, медали, грамоти и насърчителни награди, обезпечени от Съюза на пивоварите в България.

На мероприятието участваха шефът на ОДМВР – Русе ст. комисар Теодор Атанасов, заместник-областният шеф на област Русе Валентин Колев, секретарят на Националния съвет по предварителна защита на престъпността гл. контрольор Денислав Донков, изп. шеф на Съюза на пивоварите Ивана Радомирова, представители на Главна дирекция „ Национална полиция “, както и началникът на отдел „ Управление на рецесии “ в Община Русе Петко Добрев, който връчи и приветствен адрес на уредниците от името на кмета на Община Русе господин Пламен Стоилов.

По време на събитието изпълнителният шеф на Съюза на пивоварите още веднъж акцентира, че с помощта на устойчивите партньорства, посредством които се реализира акцията за спорт и предварителна защита на СПБ, в самодейностите към този момент годишно се включват над 14 хиляди родители, деца, фамилии. "Постигнатите резултати за следващ път демонстрират, че обществените акции са сполучливи, единствено когато е налице доверие, възторг, обединяване на напъните на виновния бизнес, формалните институции, неправителствените организации, фамилиите, медиите. И през 2019 година ние ще продължим с акцията за спорт и предварителна защита, напълно доверявайки се точно на този модел на взаимоотношение сред всички наши сътрудници.", добави Ивана Радомирова.

Сред най-информираните за самодейностите на акцията през актуалната година са жителите на Плевен и Стара Загора. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР