Румен Йовчев е възпитаник на Висшето военноморско училище във ВарнаСънародникът

...
Румен Йовчев е възпитаник на Висшето военноморско училище във ВарнаСънародникът
Коментари Харесай

Българин стана капитан в една от най-големите круизни компании в света

Румен Йовчев е ученик на Висшето военноморско учебно заведение във Варна

Сънародникът ни Румен Йовчев стана първият български капитан в една от най-големите круизни компании в света - Royal Caribbean. Това стана ясно от обява във Facebook профила на Висшето военноморско учебно заведение „ Никола Йонков Вапцаров “ във Варна, чийто ученик е той.


„ Достигането на тази позиция е доказателство, че възпитаниците на Морско учебно заведение са висококвалифицирани експерти, запалянковци и новатори с висок интелектуален капацитет “, написаха от образователното заведение в обществената мрежа. От там акцентират още своята горделивост с капитан Йовчев за това, че е осъществил своя дългогодишна фантазия, за която е положил доста старания, воля, мощ на духа и очакване. Ръководството на образователното заведение му пожелава здраве, житейски наслади и професионални триумфи.

Морското учебно заведение „ Никола Йонков Вапцаров “ е с богати обичаи, които водят началото си от XIX век. Те включват съчетаването на теоретичното образование с практиката, възпитанието в дух на дисциплинираност и екипност.

Royal Caribbean International е учредена като Royal Caribbean Cruise Line през 1968 година от три норвежки корабни компании: Anders Wilhelmsen & Company, I.M. Skaugen & Company и Gotaas Larsen. Две години по-късно, техният първи транспортен съд е пуснат в употреба.

Под името на компанията плават 23 круизни кораба, които дебаркират на повече от 288 пристанища в 77 страни на шест континента и посещават най-популярните дестинации в Бермудски острови и Карибите, Европа, Канада и Нова Англия, Аляска, Южна Америка, Азия, и Австралия и Нова Зеландия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР