Румен Тонев, обвинен за убийството на психолога Иван Владимиров, остава

...
Румен Тонев, обвинен за убийството на психолога Иван Владимиров, остава
Коментари Харесай

Румен Тонев стрелял по Иван Владимиров с пистолет Байкал, после го влачил

Румен Тонев, упрекнат за убийството на психолога Иван Владимиров, остава в ареста дефинитивно, реши градският съд в София. Наложеното му непрекъснато задържане Тонев пък решил да не апелира. 
Още по темата
Иван Владимиров - Нав бе убит във входа на блока, в който живее, на 8 февруари вечерта. Преди дни пред съда прокуратурата настоя, че в случай че е на независимост, килърът му може да се укрие или да извърши друго закононарушение. Съдът се съгласи с тези доводи. 

В правосъдната зала стана ясно, че малко откакто прострелял психолога, Тонев влачил тялото му в опит да го скрие.

Установено е, че мъжът е стрелял с револвер " Байкал ". Освен това данни от следствието демонстрират, че Тонев е осъждан на санкция през 1996 година за нелегално владение на муниции. Платил санкцията и бил оправдан.

Преди ден дамата до Нав - Нина Райчева, описа пред bTV, че ходели на пръсти в жилището на психолога, не пускали даже кафемашина от 2 до 4 ч. следобяд и по всякакъв начин се стараели да не подразнят Румен Тонев. Самият Владимиров считал да се изнесе от жилището, в случай че не успее дружно с останалите си съседи да се пребори с Тонев да бъде изпъден.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР