Румен Радев просто си анонсира проектчето 3 март и затова

...
Румен Радев просто си анонсира проектчето 3 март и затова
Коментари Харесай

Пеевски награби Радев: Този проруски президент да подава оставка днес и да си основава политическото проектче "3 март"

Румен Радев просто си анонсира проектчето " 3 март " и по тази причина този проруски президент се пробва да влезе във война с атлантическото болшинство. Съветвам го да не се занимава с това, да подаде оставка през днешния ден, да си основе плана, да се занимава с избори, а не да се крие зад имунитета си. Това разяснява ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски след решението на президента да сезира Конституционния съд против избора на нови съдии.
 
" Президентът, в случай че е заслужен, да излезе, да подаде оставка, да си направи партията, а да не отклонява вниманието с тематики, които са завършили. Темата с Конституционния съд завърши. Бяха определени двама почтени претенденти, които ще положат клетва в петък. Тема – няма ", безапелационен е Пеевски.
 
По думите му Радев " сега си прави партия ". " Според мен е събрал задоволително средства от двете години. Корупционният кръг към него е колосален ", сподели още Пеевски, като попита: " Къде потъна " пътят на Копринката "?, " Къде потъна Сотир Ушев? ", " Кой е касиерът? ". За ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Президентството е " тъмна институция, цялостна с доста кеш ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР