Румен Радев няма ресурс за промени, той говори повече като

...
Румен Радев няма ресурс за промени, той говори повече като
Коментари Харесай

Политолог: Президентът не смее да говори за политически протекции заради катастрофата с баща му

Румен Радев няма запас за промени, той приказва повече като анализатор, а не като политик. Президентът няма никакви външнополитически връзки. Това сподели в утринния блок на БТВ политологът Румяна Коларова.

"Основният запас, който може да експлоатир е общественият му облик. Политика не се прави с огромни поетични текстове ", добави тя.

"Радев се пробва да приказва на езика на всички опозиции, той приказва както приказва партията, която го поддържа - Българска социалистическа партия ", сподели социологът Първан Симеонов.

"Не могат да бъдат обединени опозициите в Народното събрание, това ще докара до край. Сриването на Търговския указател и сходни са микропроблеми, а когато приказва за систематични проблеми, би трябвало да уточни действителни такива. Страх го е, че в случай че проговори в речите си за огромните политически подкрепи, ще стане въпрос и за злополуката с татко му ", разяснява Коларова.

"Като че ли в последно време едно прави ГЕРБ, а друго Борисов. Хората в профил ще си кажат, че ГЕРБ са нерешителни ", приключи Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР