Румен Радев:Изгонването наведнъж на 70 руски дипломатически служители от руското

...
Румен Радев:Изгонването наведнъж на 70 руски дипломатически служители от руското
Коментари Харесай

РАДЕВ ПОСЕЧЕ ПРОСТИТЕКИРОВЦИ ЗА ИЗГОНЕНИТЕ РУСКИ ДИПЛОМАТИ, ЗА КУПУВАНЕТО НА ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА И ЗА КУПЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ И АНАЛИЗАТОРИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ

Румен Радев:

„ Изгонването едновременно на 70 съветски дипломатически чиновници от съветското посолство е невиждан акт и отговорност за него носят държавното управление и водачите в обединението. Това решение усилва риска за България най-много за енергетиката, стопанската система и жителите.

Всеки, който работи против ползите на България, би трябвало да носи своите последици, само че това би трябвало да става в сходство с откритите процедури и при съществуване на доказателства.

Връщането на доверието в политическата класа изисква да има бистрота във връзка с финансирането на български политици извън, само че не по-малко значимо е анализатори и обществени представители, които образуват публичното мнение да афишират дали и те не получават финансиране извън.

Всеки, който работи за парламентарно болшинство, би трябвало да се стреми да го образува по подобен метод, че да не нарушава открити парламентарните обичаи и правила “



В прав текст, в действителност, Румен Радев нападна остро – първо, изгонването на съветските дипломати и то, че е е направено нелегално, второ – пазаруването на депутати в Народното събрание от Политическа партия за болшинство и трето – пазаруването на „ формиращите публично мнение “ от Фондация „ Америка и България “ и сходни американски капии.

Afera.bg

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР