Румен Радев е президентът на манипулацията. Той и към днешна

...
Румен Радев е президентът на манипулацията. Той и към днешна
Коментари Харесай

Плевнелиев: Радев е манипулатор, симпатизира на новия Хитлер

Румен Радев е президентът на операцията. Той и към днешна дата не е осъдил дейностите на Народния съд, не се е обърнал към младите българи, с цел да им опише каква е била през цялото време до своя край тоталитарната власт.

Популистът и русофил военачалник Радев даже не е схванал какво е да си президент на Републиката, и продължава със своите борби, които са по-скоро основани на операцията. На един държавен глава не му отива да популяризира исторически операции, а да изиска амнистия от името на актуалните генерации, които не съумяха по верния метод да покажат истината за историята.

Радев не е споделил и една дума за многочислените монументи, които неговата партия, която и към този миг го поддържа, продължава да открива. Паметници на националния изменник Тодор Живков. Съществуват още и монументи на различен народен изменник - Георги Димитров, който потопи България в кръв по време на своето ръководство. Всеки инакомислещ беше погубен. Димитров заседаваше в Министерски съвет на съветски език, с цел да се покланя на полковниците от руската войска, които го направляваха.

Това е истината за началото на терористичния и диктаторски режим на комунистите в България, и Румен Радев ни разделя и по тази тематика тежко, като крие и популяризира операции, а също по този начин няма позиция по тези въпроси, с което ни пречи да гледаме напред.

Хората и обществата не се учат от историята. Това кара историята да се повтаря. Ако погледнем България също можем да кажем, че не се учим от историята, тъй като не сме разказали историята в нейната целокупност и нейната историческа истина на идващите генерации, тъй че те да я знаят. Към днешна дата доста българи симпатизират на новия Хитлер – Путин, в това число и българският държавен глава. Към днешна дата доста българи замитат под килимите, не смеят да кажат истината за тоталитарния режим, доста българи симпатизират на наложената от руската власт агитация и пропагандни тези, и отхвърлят да застанат на страната на истината. И когато не се учим от историята, тя ще се повтори.

Скъпи млади българи поисквам ви да ковете историята такава, каквато е заложена от Апостола на свободата на България, каквато е заложена от нашите революционери, нашите предшественици. Те ни завещаха да бъдем равни на другите европейски нации, а не да слугуваме на Съветската империя. Те ни завещаха да изградим чиста и свята република, което значи да изградим обществено виновна европейска стопанска система и народна власт, а не олигархична и грабителска, каквато има през днешния ден в Русия. /БГНЕС

------------

Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017 г.). Анализът е изработен особено за БГНЕС.

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР