Румънският треньор Мирча Луческу заяви, че напуска Динамо (Киев) и

...
Румънският треньор Мирча Луческу заяви, че напуска Динамо (Киев) и
Коментари Харесай

Легендарният треньор Мирча Луческу обяви края на кариерата си

Румънският треньор Мирча Луческу съобщи, че напуща Динамо (Киев) и поставя завършек на кариерата си. Това съобщи самият експерт пред репортерите след края на мача с Шахтьор (Донецк). Динамо загуби с 0:1 като хазаин и заема седмо място в класирането на украинското състезание с 16 точки след 10 изиграни мача.
Прочетете още
" Днес не желая да приказвам за играта. Искам да кажа, че 15 години отдадох на футбола в Украйна. Това бе последният ми мач, взех решение да приключа кариерата си. Благодаря на всички ", сподели Луческу.

Луческу бе отпред на Динамо от 2020 година, като през първия сезон тимът стана първенец, а завоюва и Купата и Суперкупата на страната. Преди това румънецът бе отпред на Шахтьор от 2004 до 2016 година, като пред това време отборът стана 8 пъти първенец и завоюва и Купата на УЕФА.

По-рано Луческу беше селекционер на националните тимове на Румъния и Турция, а също така работи в румънските Динамо (Букурещ) и Рапид (Букурещ), в италианските Пиза, Бреша, Реджана и Интер, както и в съветския Зенит.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР