Румънският Сибиу с българският национал Павлин Иванов в състава приключи

...
Румънският Сибиу с българският национал Павлин Иванов в състава приключи
Коментари Харесай

Павлин Иванов и Сибиу с шесто поредно поражение в Европа

Румънският Сибиу с българският национал Павлин Иванов в състава завърши присъединяване си в шампионата за Купата на ФИБА Европа с проваляне от първенеца на Полша Анвил Влоцлавек като посетител със 71:84 (14:22, 15:21, 16:24, 26:17) в дуел от шестия и финален кръг от група „ В “ на конкуренцията.

Загубата бе шеста следващо за Сибиу, който остана на последното 4-о място в класирането в групата без нито една победа, а съставът от Полша заема втората позиция с актив 3-3.

Павлин Иванов бе титуляр и приключи с 2 точки и 1 асистенция за 15 минути на терена. Другият българин, който до неотдавна носеше екипа на Сибиу - Йордан Минчев, напусна отбора преди броени дни.

Домакините водеха с 43:29 на почивката, а през второто полувреме направляваха играта и преди последните 10 минути резултатът бе 67:45.

Най-резултатен за спечелилите от Анвил Влоцлавек стана Якуб Гарбач с 15 точки и 4 битки.

Любопитното е, че победител в групата стана испанският Билбао Баскет, който завърши с съвършен баланс - 6 победи от 6 мача и в идната фаза ще мери сили с българския първенец Балкан Ботевград в група " К " на конкуренцията.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР